Dags för Vildmarksmässan 2012

Dags för årets upplaga av Vildmarksmässan och Flugfiskemässan. Tyvärr blir flugfiskedelen bara mindre och mindre, med färre utställare. Är det priset som avskräcker? Jag har hört att Älvsjömässan har det högsta kvadratmeterpriset i hela Europa. Klickar man i kategorin Flugfiske får man bara upp 29 utställare, och då är en stor del resmål. Detaljister/butiker är bara fem stycken!

Nåja, det finns ändå en hel del att titta på. Om det är något du behöver inför kommande säsongs vildmarksäventyr är det här mässan du ska besöka. Här finns allt från kläder och skor till tält och kajaker. Dessutom brukar det finnas fina mässerbjudanden, både på vildmarks- och flugfiskedelen.

De utställare jag ser fram emot att besöka är AddNature (kläder, liggunderlag), Ullmax (underställ och strumpor/sockor) och Flugfiske i Norden. Kanske blir det ett par skinnbrallor från Cress…

Det som kanske ger största upplevelsen och inspirationen är seminarierna och flugbindarna.  Hur seminarierna är i år är svårt att se på webbsidan, många duktiga fotografer ska tydligen visa bilder, men det står vad för bilder. Att det finns ett helt gäng duktiga flugbindare på plats är dock helt klart. Både inhemska och utländska.

http://www.vildmarksmassan.se

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Allt och inget, Flugfiske, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s